Sy höstplaggen med en plan

Sy med en plan

Nu är det dags att börja planera vad du ska sy till din höstgarderob. Temperaturen sjunker och rätt som det är behöver vi varmare plagg och då kan det vara skönt att redan kommit igång med att planera och välja ut vilka tyger och modeller vi vill använda.

Har du koll på vad som saknas i din garderob?

Om du går igenom vad du redan har i din garderob innan du gör din plan för kommande sömnad är det större chans att du syr plagg som du kommer att använda. Gör en garderobsgenomgång light genom att ta fram ett plagg du vill använda men inte har något till. Börjar med att sy något passande till det plagget så har du en ny outfit.

Vill du göra en större garderobsgenomgång för att verkligen ha koll på vad du har och var luckorna finns börjar du med att ta ut ALLT ur din garderob och går igenom plaggen ett efter ett för att bestämma om du ska behålla eller göra dig av med. När du är klar ser du vad du saknar och då börjar du ditt planerande där.

Nu är kassan öppen till kursen där vi går igenom de 5 steg du behöver ta för att planera och sy plagg till din garderob. Plagg som du älskar att ha på dig.

 

 

Följ @sydinaklader.nu

Vill du få inspiration till att börja sy dina kläder kan du följa Sydinakläder.nu på instagram.

Vi finns också på YouTube som @sydinakladernu

0 kommentarer