Nya mönster

Prenumererar du på några mönstertidningar?

mönstertidning AoH sömnad mars 21Jag prenumererar på flera stycken och blir lika inspirerad varje gång det kommer en ny tidning och listan med vad jag vill sy fylls på. Den senaste jag fick var Allt om Handarbete Sömnad 03/21 och där fanns både klänningar och en kappa (modell 10) som jag blev sugen på.

Även på sommaren kan vi behöva något varmare att dra på oss på kvällen och en kappa eller långkofta i något lagom tjockt tyg.

Jag använder nästan alltid kjol och ibland klänning men jag har känt den senaste tiden att jag både saknar klänningar, att ha när/om vi träffar vänner, och blusar att känna mig lite extra fin i.
När jag planerar för sommarens sömnad kommer det förhoppningsvis bli några olika modeller av klänningar.
I just det här numret av AoH hittade jag några klänningar som jag lägger till på min sylista.

 

 

 

Modell 17 som du ser här intill skulle t.o.m. passa att ha som finklänning på en fest eller ett bröllop. Jag har en mörkt rosaröd cupro som kanske skulle kunna passa.Här är också några toppar som jag skulle kunna tänka mig att sy. Jag gillar när trikåtoppar har detaljer som gör dem lite speciella.

Vad har du för planer på att sy den kommande tiden?

Följ @sydinaklader.nu på instagram för att se vad som händer i min syverkstad eller anmäl dig till vårt nyhetsbrev på medeas.se/nyhetsbrev

Följ @sydinaklader.nu

Vill du få inspiration till att börja sy dina kläder kan du följa Sydinakläder.nu på instagram.

Vi finns också på YouTube som @sydinakladernu

0 kommentarer