urval från webbshop
Ny hemsida och webbshop

Välkommen till Sydinakläder.nu

I slutet av maj 2024 blev sajten Sydinklader.nu komplett när webbshoppen som tidigare legat på lindbotextil.se öppnade upp.

Nu finns hela min verksamhet på Sydinaklader.nu både som webbplats och på instagram. I bloggen kan du läsa om både tyger, detaljsömnad och få tips om att sy sina egna kläder.

Planera det du vill sy

Om du blir medveten om vilka plagg du använder mest kan du sy fler sådana plagg och om du vill komma närmare att ha en egensydd garderob.

Börja med att gå igenom alla plagg du har för att se vad som eventuellt saknas och planera in att sy de plaggen för att börja bygga upp din garderob med plagg som du älskar att bära.

Få ordning

För att lättare komma igång kanske du behöver få ordning i din syhörna. Det spelar ingen roll om du har ett helt syrum eller om du syr på köksbordet och har dina sybehör i en liten låda. Det är större chans att du syr om du har ordning på alla dina tillbehör och dina tyger.

I Syklubben har vi börjat med att få ordning i våra syrum. Vi inspirerar varandra och går igenom de olika kategorierna som kan finnas i ett syrum/en syhörna, en efter en. Snart öppnar Syklubben för nya medlemmar igen och du kan anmäla dig till väntelistan för att bli först med att få veta när du kan gå med. Skriv upp dig på sydinaklader.nu/syklubben

Följ @sydinaklader.nu

Vill du få inspiration till att börja sy dina kläder kan du följa Sydinakläder.nu på instagram.

Vi finns också på YouTube som @sydinakladernu

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *