Jag använder det jag sytt

Jag skrev för ett tag sedan, på instagram (sydinaklader.nu) och i min sygrupp, att jag tänkte fota vad jag har på mig av det jag sytt. Det är ett sätt för mig att både känna efter vilka plagg jag trivs i och se hur de ser ut på mig. Kanske kan jag se på bilden om det är något jag behöver ändra om jag syr plagget igen. Och ett plagg jag inte trivs i kanske trots allt kan förändras till det bättre om det får en chans till.
Dessutom blir det lite tips på mönster till dig som läser min blogg.
Idag kom jag på innan det blev mörkt att jag skulle ut och fota och filma. Upp på vinden för att leta fram ett kamerastativ och sen ut i kylan för att få till några bilder och här är resultatet.
outfit 16 januariMönstret jag använt är “Kjole med lommer” K2204 från Line2Line
Tyget är en “French Terry”/Collegetyg med öglor på baksidan. Tyget räckte bara till trekvartsärmar, även om jag egentligen gillar hellånga ärmar mer på vintern.
Sybehör: Bara sytråd i passande färg. Klänningen dras över huvudet så ingen dragkedja eller annan stängning behövs.
Jag såg att mönstret är markerat som svårt på mönstersidan och det tror jag beror på att fickan har en finurlig, lite speciell konstruktion. För övrigt är klänningen både lätt- och snabbsydd.

Vill du se vad jag har på mig även i fortsättningen kan du följa mig på instagram, där jag heter Sy dina kläder.nu eller så följer du min hashtag: #medeasgarderob. Som du märker hittar du även tidigare kläder där och av dem äldsta har jag nästan inte kvar några. Men jag tycker det är kul att kunna se hur stil, passform och färger förändras över tid.

Följ @sydinaklader.nu

Vill du få inspiration till att börja sy dina kläder kan du följa Sydinakläder.nu på instagram.

Vi finns också på YouTube som @sydinakladernu

0 kommentarer