Inspiration till höstgarderoben

Jag är verkligen sugen  på och i stort behov av kläder för den lite kallare årstiden som närmar sig nu. Jag har nyligen börjat prenumerera på mönstertidningen Ottobre Design som två gånger om året kommer med vuxenmönster. Fyra gånger om året innehåller tidningen barnmönster och de är väldigt fina om du har någon liten att sy till. De mönstren är från 50 el.62 upp till 170 cl.

Tidningen jag ska visa lite från idag är med dammönster. Storlekarna är från 34 – 52 och jag tror att även de större storlekarna är omtyckta av de som syr det.

Du kan hitta tidningen i de flesta mataffärer och Pressbyrån från den 22 september.

På omslaget hittar du tröjan som jag redan hunnit sy. Jag har ett sicksackmönstrat ulltyg hos Lindbo Textil som direkt ville bli den här modellen. Jag har några stygn med handsömnad kvar men hoppas kunna ha den på mig i morgon och då ska jag fota den och lägga på instagram och kanske här i inlägget.

På bilden i början är det fler plagg jag skulle kunna tänka mig att sy. Jag tycker väldigt mycket om att sy ytterplagg och den gröna kappan gillar jag väldigt mycket. Gröna tyger är inte helt enkelt att hitta men jag har ett vinrött ylletyg som skulle bli väldigt fint.

Jag tycker även att det finns flera bra basmönster till t-shirts och byxor i det här numret. T-shirts går alltid åt och kanske ska jag pröva att sy några andra modeller än de jag alltid återkommer till.

Brukar du sy basplagg som t-shirts t.ex.?

Det finns också flera fina blusar och extra kul är det att de sytt upp flera plagg av tyg från Atelier Brunette. Dessutom i exakt en färgställning som vi har på Lindbo Textil. Du hittar alla tyger som vi har från Atelier Brunette här.

Vill du se alla modellerna som finns i just det här numret kan du se dem på Ottobre Designs hemsida där de även har den här översikten med linjeteckningar på alla modeller.

Är det något du blir sugen på att sy?

Följ @sydinaklader.nu

Vill du få inspiration till att börja sy dina kläder kan du följa Sydinakläder.nu på instagram.

Vi finns också på YouTube som @sydinakladernu

0 kommentarer