Insatsväska för alla småsaker

En av de bästa och mest användbara sakerna jag har sytt är en insatsväska att förvara alla småsaker i. Du syr väskan lagom stor för alla dina handväskor/ryggsäckar och kan sedan flytta insatsväskan mellan väskorna när du byter till en annan. Varje sak har sin speciella plats och du vet att du får med dig allt när du lyfter över insatsväskan till den aktuella handväskan.

Det finns förstås insatsväskor att köpa men visst är det mycket roligare att sy en själv? Du kan välja ditt tyg så att din väska visar din personlighet.

I dagens inlägg får du instruktioner till hur jag sydde min insatsväska. Jag har sytt några olika och som du ser i instruktionerna kan du anpassa måtten så att din väska passar i dina olika handväskor, datorväskor eller ryggsäckar.

I kanten på min väskinsats sydde jag fast en passpoalremsa.

Dels blev det väldigt snyggt och jag tror nog att det även blir lite mer slitstarkt.

 

 

Du kan ladda ner en pdf med min beskrivning här.

Länken i dokumentet som går till en beskrivning av hur du syr dragkedjefickan. Du hittar även Hellos beskrivning här: hellosblogg.blogspot.com/2011/12/sew-along.html

Följ @sydinaklader.nu

Vill du få inspiration till att börja sy dina kläder kan du följa Sydinakläder.nu på instagram.

Vi finns också på YouTube som @sydinakladernu

1 kommentar

  1. Tina

    Snyggt!